vineri, 10 decembrie 2010

Fite-Aere-Figuri intr-un cuvant: NASPA!

  Fite de diva hun :* 


Lately am observat ... o noua fata a unei persoane .. 
Nu vreau sa zic cine e .. oricum nu mai conteaza. Ma deranjeaza faptul ca oriunde merg trebe sa vina si ea.. desi nu ar avea si altele de facut:| deciiiiii de ce vine dupa ai mei /:)?! Cred ca va merge la acelas liceu unde merg eu .. 8-| .. acolo sunt cei mai ..aproximativ:)) .. cei mai buni prieteni ai mei [ca si in deceballl o am pe Mariaaa ;x;x siii inca cineva:>]
Ma mir ca nu se da la Ianos si Piciu daca tot se linge-n cur cu ceilalti prieteni ai mei.. 8-|
Voua nu vi s-a intamplat niciodata ca un cacat de om .. sa se bage dintr-o data in seama cu amicii tai sau sa vina asa aiurea unde mergi tu .. ?! Si inainte nu dadea doi bani cu cine iesi cand nu iesi cu el/ea .. 8-| Mai nou incearca sa se integreze si prin clasa =)) fmm stai in pla mea acolo .. in banca ta ! ATAT! :))
Ciudat ... nu stiu de ce face asta .. oricum ma bucur ca merg la liceu si ma scap de fitele astea de diva .. e groaznic sa le vezi si sa le faci fata zilnic :)).[desi nu sunt sigura poate vom merge la acelas liceu :| _|_ ]
   Asta mi-a adus aminte de visul meu de aseara =))) ahaha cred ca cel mai tampit si nonsens vis pe care l-am avut anu asta =)) ... :
                                          Eram la scoala .. si PITIPOANCA SEFA de la noi din scoala e o veverita ;)) ... seamna cu una:)).Cam toti radem de ea :D numai celor deraiati mintali li se pare o "bunaciuneeeeeee" =p~ fuck off ce sa fie bun la o pitipoanca .. de 13-14 ani .. no brain, no feelings, just tits and ass.. [daca ar avea nici macar pe alea nu le are =))] 
Anywayzzzz si nu stiu ce cacat i-am facut eu in pauza de a deranjat-o vezi Doamne.. si a2a pauza eram la baie.. vine ea trage de usa cheama jumate de scoala sa ma vada pe mine .. in ipostaza aceea "pe buda" [pacat ca nu eram asa:)) cum ar fi vrut ea] deschide ea usa si face:
  -Ahaaa >:) _|_ [gen te-am prins motherfucker :))]
  -Ce ma /:)? =)) esti tampita ce-ti trebe? . spunand eu .. 
 publicul adus de ea sa rada de mine era gen: woaaa (:| veverita chiar e proasta :)) .. nu s-a inatmplat nimic .. uitativa la Kta cat de scumpa e :o3 :))
 Si veverita =)) aia era gen :  ~x( ahhhhhhhh fmm nu mi-a iestit =))

Si pana la urma toata scoala radea de ea =)))" 
                                                                         THE END.


       
             Trebe sa recunosc ca daca ar fi sa facem un sondaj tipa aia cred ca ar avea sub 0,43% sustinatori din scoala aia.. poate ar avea ceva sanse daca ar corupeo pe femeia de servici cu 2  milioane in plus la salar [ca rezolva taicasu ca ala e BOSS adevarat b-) de aia are asta asa multi prieteni :))=)) buni]  ... care o si vorbesc pe la spate;))
Fainnn [NOT!] =))
    Anyway ii multumesc la D-zo ca nu m-a facut asa ^:)^ 

  Pana la urmatoare postare va rog ganditiva [daca sunteti de la scoala nr 4.. cine e veverita:))]  
Salut >:D< :* ! 

6 comentarii:

  1. stiu ba. eu le stiu pe toate
    eu nu ma gandesc. imi vine din prima

    [suna la fel de urat cum si e]

    RăspundețiȘtergere
  2. =))) :)) pacat ba de populatie .. e poluata de finte gen veverita =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu care credeam că visez ciudat... îmi retrag cuvintele! =))
    Legat de fite, exista peste tot, dar mna, ai doua optiuni: ori le dai dobitocilor în cap, ori te feresti, ca să-i suporti nu e o solutie!

    RăspundețiȘtergere
  4. ea e veverita?!=)))) ZOMFG!=)) chiar seamana:-?? fuck!:)) si vine si ea la arte, hun?:o3

    RăspundețiȘtergere
  5. kta,aici e vorba de cine cred eu ca e :-S?

    bine:)),nai de unde sti ce gandesc eu,dar e acea persoana care se baga peste tot si zice tot?;))

    RăspundețiȘtergere