vineri, 2 septembrie 2011

Cutite,sabii si carute!

         
         Mafia de pe dealuri.
             


               Nu era destul ca a venit toamna..un anotimp destul de trist daca stai sa te gandesti,dar cu o varitate larga de culori calde care cat de cat pare ca-ti inveselesc un pic ziua... Apoi inca o chestie tipica toamnei==>SCOALA!
            Super!Scoala este unul dintre semnele specifice ale toamnei..pana si aerul vrea sa-mi aminteasca ca mai sunt exact 10 zile de vacanta:(.It is sad, isn't it? Yes,it is!
             Daca nu era destul ca incepe scoala,indiferent care scoala,care clasa,care liceu,la noi e teroare!Dupa cum bine stiti sediul bossilor (Colegiul National Decebal) este in renovare, iar elevii nu au unde sa mearga sa invete (de parca ar invata cineva,sa fim seriosi!)... asa ca dragul de director (ambii sau unul dintre ei=)) ) s-a hotarat ca ar fi foarte bine daca ne-am muta cururile de decebalisti macar pentru cateva luni sus pe deal (unde le vezi la niggeri sabiile cum sar:>:>). Si daca nu cateva luni..macar asa un an..ca oricum organe interne avem,telefoane smechere avem,fetele **** au ... deci :-? e perfect!Probabil ca s-au gandit strategic cand au ales cladirea aia ... In scoala sunt aproapre 1000 de elevi de liceu (mai exact  730) daca ne muta acolo pana la sfarsitul anului scolor vor avea cu 300 mai putin ... (disparuti,ucisi pentru caiete ca sa aiba ce-si pune pe foc,pentru organe .. parca vad "Calugarii din Rempes partea a2a" ... scarry movie... si alte chestii.)
              Sa privim si partea buna a lucrurilor..ganditi-va la bietii parinti care de-a lungul sezoanelor au mers cu voi la Milano,Paris,Londra and co. ca sa va imbrace in Gucci,Armani,D&G,Luis Vuitton... si au cheltuit o avere pe hainele voastre fabuloase de decebalisti consacrati ce sunteti(suntem)!DAR!,cu noile mutari,iarna nu mai trebe sa va duceti pana in Alpi ca sa aveti o vacanta minunata de sarbatori...ce-ti trebe tie Mont Blanc, cand ai Dealu' Chimiei,nu? Pai din noiembrie/decembrie cand se deschide sezonu' mergem direct cu skiurile,sania,si snowboard-urile la scoala.O sa ne distram..poate pana se pune prima zapada facem si un telescaun ceva.
             Am inteles ca au si evacuat cativa oameni din fostul liceu de chimie ca sa avem noi loc.Imaginati-va cat de importanti trebe sa fim ca sa evacueze niste oameni amarati..de fapt, imaginati-va cat de aiurea s-au simtit oamenii aia cand au aflat ca: "Hei!Vezi ca vin aia aici..nu e loc de tine.out!out!" .. Sad AGAIN!
            Sincer nu vad nimic bun in toata chestia asta...drum lung avem,transportu' macar daca ni-l asigura scoala..NICI ATAT!,suntem intr-un loc inconjurat de toate ciorile (gansta' de romania/micro 15)  si niggeri posibili..tiganie,manele pe sistem...crime,violuri,furturi, tot ce vrei.Exista, totusi, o singura regula in tot acest balamuc si aceea: NU TE LUA IN GURA CU NIMENI! Serios, am trait si eu pe pielea mea,am vazut si la altii si atata-ti mai trebe sa vina cu sabia sa-ti taie "familia"...mai bine taci daca cumva e un scenariu de groaza cu ciori.
          In concluzie, dragi decebalisti - om trai si om vedea!..ce nu te omoara, te face mai puternic (daca e sa ne luam dupa vorba asta o sa iesim gata pregatiti de al 3lea razboi mondial)..
                      Pana la postarea viitoare, nu uita sa lasi un coment cu parerea ta:*Multumesc!

Un comentariu:

  1. am cateva reclamatii privind ce ai bolborosit aici:
    1. engleza: it is sad, isn't it?
    2. sunt 3 directori in total, nu 2.
    4. nu te lua de microcinspisti, ca te bat cu dulapu
    5. e devreme sa te plangi... nici nu ai intrat in scoala ca lumea si te apuci de comentat. Zic sa ai rabdare sa vezi cum e lumea.
    6. multora ne convine noua locatie, nu e neaparat un lucru rau ca suntem la chimie:D
    7. tata nu ma duce de 3 ori pe sezon la Milano.
    8. nu fi rasista, fetito!
    9. "nu te lua in gura cu nimeni" <-> chiar se aplica?
    10. vezi ce faci:*

    RăspundețiȘtergere